Telekom Srbija

SUPERNOVA: Nije tačno da korisnici ne mogu da prate N1

Kablovski operator Supernova saopštio je da nisu tačne tvrdnje da njegovi korisnici ne mogu da prate program Televizije N1.

48
A- A A+

Supernova, Telekom Srbija Foto: MONDO/Goran Sivački

 Kablovski operator Supernova reagovao je večeras na tekst N1 da nisu u ponudi tog operatora koji je u sastavu Telekoma, navodeći da je ovo još jedna u nizu neistina, jer samo pet odsto korisnika Supernove ne gleda N1 što je, kako kažu, isključivo krivica SBB-a.

Televizija N1 emituje se na teritorijama pokrivenosti kablovskih operatora Radijus Vektor, Gronet i Kopernikus, što čini 95 odsto korisnika Supernove, navodi se u saopštenju.

Ističe se da se Televizija N1 jedino ne vidi na teritoriji kablovskog operatora AVcom, što je pet odsto korisnika Supernove, a razlog je što je Junajted grupa odbila da dostavi saglasnost i ugovor za emitovanje.

Supernova poziva novinare N1 da provere kod svog vlasnika SBB-a da li je AVcom podneo zahtev za emitovanje kanala, među kojima je i N1, i da provere razloge zašto on nije prihvaćen, piše u saopštenju Supernove koje je izdato, kako se navodi, povodom neistina koje televizija N1 iznosi na temu emitovanja svog programa u okviru tog kablovskog operatora.

Povezano

Sve vesti