mondo.rs

Zbog koga je zaplakao najstrožiji sudija? (VIDEO)

Autor:

Džulija Karli ponovo zaplesala na pozornici, a Sajmon zaplakao čim ju je ugledao.

Zbog koga je zaplakao najstrožiji sudija? (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Britain's Got Talent Džilija Karli

Muzičar i sudija britanske verzije TV emisije "Ja ima talenat"Sajmona Kauela zaplakao je nakon što mu se ponovo pružila prilika da se susretne sa nekadašnjom učesnicom ove emisije Džulijom Karli.

Džulija je u talentu zaplesala pre dve godine sa svojom plesnom grupom MerseyGirls kako bi prikupila 190 hiljada evra za operaciju koja će joj spasiti život.

Džulija je posle svog nastupa ušla direkno u polufinale, kada je sudijama Sajmonom, Davidu Valiamsu, Amandi Holden i Ališi Dikson rekla kako se nada da će da osvoji nagradu od 272 hiljada evra kako bi mogla sebi da plati skupu operaciju kičme i na taj način spasi svoju karijeru.

Nakon što je saslušao njenu priču Sajmon ju je odveo u Ameriku kako bi se obavila neophodna procedura.

Sada, dve godine, kasnije ona se opet pojavila u britanskom talentu: "Šampioni" i kako premosi "Sun" kada je izašla na pozornicu, Sajmon se slomio i pustio suzu.

"Želim samo da pričam o jednoj osobi njenoj snazi koju smo prepoznali prvi put kad smo je videli", rekao je Sajmon i zatim zaplakao.

"Mislila sam da ću u ovo vreme biti kod kuće i neće biti u mogućnosti da plešem do kraja života, a sad ovde igram sa svojim najboljim prijateljem. Sajmone hvala ti, nikad nisam bila srećnija u životu", ovim rečima je Džulija završila.

Pogledajte kao je neverovatna Džuli plesala 2017. godine:

Izvor: YouTube/Britain's Got Talent

Povezano

Sve vesti