mondo.rs

LOVEFEST: Hedlajner privatnim avionom otvara "Moravu"!

Autor:

DJ i producent Džejmi Džons biće prvi putnik koji je sleteo na novootvoreni aerodrom u Kraljevu!

LOVEFEST: Hedlajner privatnim avionom otvara "Moravu"! Foto: Instagram/jamiejonesmusic

Privatni avion svetskog di-džej maga i muzičkog producenta Džejmija Džonsa biće prvi ikada, koji će dodirnuti tlo novootvorenog aerodroma "Morava". Iako je zvanično najavljeno da će letovi na kraljevačkom aerodromu početi tokom zime, rukovodstvo je donelo odluku da napravi presedan i sa ponosom ugosti velike svetske zvezde tokom trajanja Lovefesta.

Organizatori Lovefesta, među prvima su imali priliku da zavire u prostorije ove građevine, koja je kreirana po najvišim svetskim standardima. Čitav aerodrom je moderno uređen, a čast da prvi čekiraju svoj pasoš i tako uđu u istoriju ove zgrade imaju upravo velike zvezde trinaestog izdanja Lovefesta.

Aerodrom "Morava" lociran je na samo tridesetak kilometara od Vrnjačke Banje, a velike su šanse da mnogi dolazak putevima u Vrnjačku Banju, već ove godine zamene iznajmljivanjem letelice. Uvođenje redovnih letova za Lovefest će značiti samo više posetilaca sa svih strana sveta, a za aerodrom "Moravu" frekventan letnji saobraćaj.

Tri sata hitova!

Odmah po sletanju u Srbiju legendarni  Džejmi Džons, uputiće se na Lovefest gde će publiku dočekati neverovatnim setom, koji će trajati čak tri sata, duplo duže od onoga na šta su fanovi obično navikli. Tako će ova tehno legenda zatvoriti drugu festivalsku noć i zajedno sa hiljadama posetilaca dočekati čuveno Lovefest jutro na Fire Stage-u.

Povezano

Sve vesti