Tanjug

INSPEKCIJA u beogradskim vrtićima: Evo šta je zatečeno

Autor:

U sklopu planiranih aktivnosti kontrole komunalnog reda u predškolskim ustanovama na teritoriji 10 gradskih opština, komunalna inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove kontrolisala je čistoću i urednost dvorišta, ograda...

2
A- A A+
vrtić Foto: Vesna Kerkez, mondo.ba

To je  saopšteno je iz ovog sekretarijata u vrtićima na teritoriji opština Stari grad, Savski venac, Rakovica, Čukarica, Zemun, Vračar, Palilula, Zvezdara, Voždovac i Novi Beograd.

Kontrola vrtića: Decu broje "odoka", a za požare...

Prema rečima gradske sekretarke za inspekcijske poslove Sonje Božović, do 29. jula izvršena je kontrola u 194 objekta, od ukupno 235, koji pripadaju predškolskim ustanovama na teritoriji pomenutih gradskih opština.

Zatečeni su nedostaci u 47 vrtića, a u 147 vrtića je zatečeno čisto i uredno stanje. Radi otklanjanja svih utvrđenih nedostataka, inspektori su doneli 47 rešenja kojima je naložena popravka i dovođenje u ispravno stanje", rekla je Božovićeva.

Ona je napomenula da će do okončanja akcije komunalna inspekcija izvršiti kontrolu preostalih objekata, kao i kontrolu izvršenja mera koje su naložene rešenjima.

Povezano

Sve vesti