mondo.rs

UHAPŠEN novi igrač Partizana! Mijailović: Reagovaćemo

Autor:

Novom košarkašu crno-belih preti 10 godina zatvora. Oglasio se prvi čovek kluba...

UHAPŠEN novi igrač Partizana! Mijailović: Reagovaćemo Foto: MONDO/Strahinja Stojanović

Novi igrač Partizana, Rašon Tomas (24), uhapšen je u Oklahomi zbog posedovanja droge i pušten na slobodu nakon položene kaucije od 32.000 dolara.

On je lišen slobode u ponedeljak, nakon što su pripadnici policije u njegovom vozilu pronašli, hašišovo ulje, pilule droge ekstazi i 3,5 grama marihuane.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović reagovao je ovim povodom na Twitteru u četvrtak popodne.

"KK Partizan je upoznat sa dešavanjem u koje je umešan naš novi košarkaš, Rašon Tomas. Do dobijanja zvaničnih informacija iz policije u vezi sa njegovim učešćem i okončanja slučaja, klub se neće oglašavati. U slučaju potrebe, klub će reagovati u skladu sa disciplinskim pravilnikom", saopštio je prvi čovek crno-belih.

Prema objašnjenju američkih medija, Tomasu preti kazna zatvora od dve do 10 godina, pod uslovom da bude osuđen za krivično delo trećeg stepena.

Američki centar igrao je prošle godine veoma dobro za Dinamo Sasari i tamo je stekao interesovanje niza kluba, među kojima je Partizan uspeo da ga ubedi i dovede u Beograd.

Tomas je ugovor sa crno-belima potpisao ugovor 9. jula, ali ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati ova situacija...

Povezano

Sve vesti