mondo.rs

Bijonsina KĆERKA napisala i otpevala hit numeru! VIDEO

Autor:

Ono kad imas sedam godina i već si zvezda muzičke industrije.

Bijonsina KĆERKA napisala i otpevala hit numeru! VIDEO Foto: Tanjug/AP, Chris Pizzello

Kćerka slavne Bijonse, Blu Ajvi Karter, debitovala je kao tekstopisac na Bilbordovoj listi 100. Sedmogodišnja devojčica potpisana je kao koautor teksta za pesmu "Brown skin girl" koja je deo muzike za film "Kralj lavova", a pevačicina naslednica je pored pisanja teksta, pevača na početku i kraju numere.

Ovo je prvi put da se Blu Ajvi pojavljuje kao tekstopisac, iako joj ni do sada nije bilo strano da otpeva neke stihove. Devojčica je još ranije debitovala vokalno u pesmi svoje mame, ali je kasnije učestvovala i u nekim pesmama koje je pravio njen tata Jay Z.

Bijonse je rodila Blu Ajvi 2012. godine u bolnici, a tada se šuškalo da je pevačica došla na porođaj s majkom i prijavila se pod lažnim imenom kako je niko ne bi uznemiravao. Kako je devojčica odrastala, postala je prava kopija repera, ali mnogi se slažu da je povukla pevačke gene na mamu Bijonse.

Ovo niste znali o "Kralju lavova"! (VIDEO)

Inače, pop zvezda se udala za muzičkog producenta i repera posle šest godina veze, a pre dve godine dobili su i blizance, ćerku Rumi i sina Sera. Na proširenje porodice odlučili su se nakon što su prevazišli bračnu krizu, pošto je reper varao Bijonse, o čemu su se oboje ispovedili u svojim pesmama.

Ali, sve to na stranu, poslušajte Blu Ajvi!

Izvor: YouTube/Beyonce

Povezano

Sve vesti