mondo.rs

Snimak obišao svet! SRBIN prerezao vrat zemljaku VIDEO

Autor:

Jedan od njih vezao je drugog za ogradu terase i prerezao mu grlo dok su jezivu scenu posmatrali brojni i prestravljeni turisti. Incident se dogodio juče popodne u luci Dugesa u španskom letovalištu Kosta del Sol.

86
A- A A+

sidari plaža, grčka Foto: YouTube/screenshot/time4Adventure

Mediji su javili da je teško je povređen državljanin Srbije kada mu je muškarac, takođe iz Srbije, kuhinjskim nožem prerezao vrat.

Prvobitno se nije znao identitet napadača i žrtve, a onda je policija saopštila da je srpski državljanin zemljaka umalo zaklao na balkonu jedne zgrade.

Sve to dešavalo se na balkonu na trećem spratu jedne zgrade nedaleko od luke Dukesa, a pred očima prestravljenih britanskih turista, piše portal "Olivepreš".

Muškarac je drugog muškarca u donjem vešu vezao za ogradu balkona i stavio mu peškir preko očiju, a kada je lokalna policija došla na lice mesta napadač je veliki nož držao na vratu žrtve i počeo da mu reže vrat.

Snimak možete pogledati OVDE. UPOZORAVAMO DA JE SADRŽAJ UZNEMIRUJUĆ

To se dogodilo u utorak popodne, a zahvaljujući intervenciji policije napadač je uhapšen, a muškarac spašen i prebačen u bolnicu.

Gradonačelnik mesta Mario Himenez čestitao je policiji na "profesionalizmu i hrabrosti".

"Ovo je izolovani incident koji je zahtevao snažan odgovor da bi se obezbedila bezbednost stanovništva", rekao je gradonačelnik.

Policija Kosta del Sola saopštila je da joj treba još dokaza kako bi optužila napadača, zbog čega je od svedoka, britanskih turista, tražila fotografije i video snimke.

Povezano

Sve vesti