mondo.rs

Ana Sević čeka BEBU i planira venčanje sa novim dečkom?

Autor:

Pevačica je navodno u drugom stanju.

1
A- A A+

Bivša žena pevača Darka Lazića navodno je u Kotoru saznala da je u drugom stanju. Ana Sević trenutno tamo odmara sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem, a društvo im pravi njena ćerka Lorena.

"Ana je smeštena u Kotoru. Ona i i Danijel iznajmili su najluksuzniji apartman, a društvo im pravi Lorena, od koje se ne razdvajaju. Ona je ta koja mami već neko vreme traži da joj rodi brata, a sada je Ana rešila da svojoj mezimici ispuni želju. Ana i Danijel viđeni su u Kotoru kako kupuju test za trudnoću, a kad ga je uradila i shvatila da je pozitivan, njihovoj sreći nije bilo kraja", rekao je izvor za "Svet" i dodao:

"Ipak, oni ovu vest kriju od svih jer ne žele da izbaksuziraju. Zasad su se poverili samo najbližima, a plan je da Ana sledeće nedelje izvadi krv kako bi bili sto odsto sigurni da je zaista trudna. Najsrećniji je trenutno Danijel jer će ovo biti njegovo prvo dete. On i Ana su već pričali o svadbi, koju planiraju za sledeću godinu, a pre toga će organizovati malo intimnije venčanje, samo za porodicu i najuži krug prijatelja", zaključio je izvor.

Inače, Darko Lazić takođe je pristigao u Ulcinj, gde je i odseo zbog svog nastupa, međutim sa ćerkom Lorenom nije se video, tvrdi izvor. Darko je nedavno postao otac po drugi put i dobio sina sa devojkom Marinom, a Ana i on su se pre mesec dana zvanično i razveli.

Povezano

Sve vesti