mondo.rs

Rašonu Tomasu stigla podrška - od BIVŠEG trenera!

Autor:

Harizmatični Đanmarko Poceko poslao je sjajnu poruku novom igraču Partizana, kog je prošle sezone trenirao u Italiji.

Rašonu Tomasu stigla podrška - od BIVŠEG trenera! Foto: MN Press

Rašon Tomas na loš način je počeo karijeru u Partizanu, tako što je i pre prvog dolaska u Beograd uhapšen zbog posedovanja narkotika, pa uz plaćanje kaucije pušten na slobodu.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović oprezno je reagovao, istakavši da u klubu prate situaciju i da će Partizan, ako bude potrebe, reagovati "u skladu sa disciplinskim pravilnikom".

U prevodu, Tomas bi lako mogao da bude kažnjen, novčano ili na neki drugi način, ostaje da se vidi.

Povodom hapšenja američkog krilnog centra oglasio se i Đanmarko Poceko, nekada "nestašni dečko" italijanske i evropske košarke, a danas temperamentni trener.

On je pokazao talenat za vođenje ekipe kao pomoćnik Veljka Mršića u stručnom štabu Cedevite, da bi prošle sezone napravio neke gotovo senzacionalne uspehe sa ekipom Sasarija.

Tim sa Sardinije imao je nizove od 10 i više pobeda, osvojio Kup FIBA Evrope, u plej-ofu "palakanestra" eliminisao Armani sa 3:0 (bez prednosti domaćeg terena) i u finalu protiv Venecije stao na korak od titule (3:4).

Jedan od ključnih Pocekovih igrača bio je upravo Rašon Tomas, čiji slučaj je iskoristio da pošalje poruku, u prvom redu namenjenu samom Tomasu, a onda i svim svojim bivšim, sadašnjim, pa i budućim igračima.

"Moji sinovi! U životu pravimo greške i padamo... a onda? Onda se ponovo dižemo", kratko i jasno je napisao Đanmarko Poceko.

Izvor: Youtube/Basketforum.gr

Povezano

Sve vesti