mondo.rs

Znate je kao Niki Minaž, ali to će se uskoro promeniti!

Autor:

Niki Minaž bi mogla da se preziva Peti.

Znate je kao Niki Minaž, ali to će se uskoro promeniti! Foto: YouTube/Screenshot/NickiMinaj

Kako prenose američki mediji reperka Niki Minaž se udaje za svog dečka i menadžera Keneti Petija i uzima njegovo prezime.

Reperkino puno ime je Onika Taja Maraž, a ako dođe do svadbe mogla bi da postane gospođa Onika Taja Mataž PETI.

Ova vest je stigla nakon toga što su isti mediji objavili da je pevačica viđena kako sa Petijem čeka red za dobijanje dozvola za venčanje u sudu na Beverli Hilsu. Navodno je Peti čekao da plati potrebne takse za dozvolu dok je Niki stajala sa strane i pokušavala da se sakrije ispod kačketa.

Niki je u jednoj radijskoj emisiji potvrdila da su ona i njen verenik dobili sve potreben dozvole za venčanje i kako jedva čeka da postane njegova žena, kao i da će to za nju biti najveća sreća.

"Dobili smo dozvolu za venčanje. Mislim da je to ono što smo priželjkivali - čistu sreću. Bilo mi je jako teško da nađem ovakvu vezu, a sada, kada jesam, ne želim da je ugrozim ni zbog koga", rekla je ona tom prilikom.

Keneti je Niki upoznao još kao tinejdžerku dok je živela u Kvinsu, a prošle godine su objavili da su u vezi.

Nikini obožavaoci često na društvenim mrežama iskazuju svoje nezadovoljstvo njenim izborom partnera. Razlog njihovog nezadovoljstva Petijem i osporavanje njihove veze, proizilazi iz povećeg kriminalnog dosijea kojim Keneti može da se "pohvali" - ubistva i pokušaja silovanja.

Povezano

Sve vesti