mondo.rs

"Tadić da se stidi, imao svoj prislušni centar"

Autor:

Aleksandar Vučić kaže da se bivši predsednik Boris Tadić sastajao sa stranim obaveštajcima, angažovanim na različitim pozicijama u ambasadama, mnogo više nego on i da je u Predsedništvu "imao deo privatnog prislušnog centra.

33
A- A A+
Tadić Foto: FoNet/Nenad Рorрević


Vučića su novinari pitali da prokomentariše izjavu Borisa Tadića da se Vučić, dok je bio opozicija, sastajao sa obaveštajcima:

"Tadić, naravno, govori neistine. Ja sam se sastajao sa ljudima koji su prvi sekretari. Nisam bio predsednik stranke i to je bio moj nivo - pri sekretari ili zamenici ambasadora. Tajne službe ponekad mogu da tumače da su oni pripadnici obaveštajnih službi. A nije Tadić taj koji to odlučuje", kazao je Vučić tokom obilaska radova na Trgu Republike.

"Treba da se stidi svojih reči, jer se sa njima sastajao mnogo više nego ja, i još je sve to pratio iz privatnog prislušnog centra, koji je imao delom u zgradi Predsedništva, pa je potom iseljen na splav koji je vodio Tadićev rođak", naveo je Vučić.

Ocenio je i da Tadićev "uplašeni izraz lica" pokazuje da strahuje da neko ne otkrije šta je sve radio.

"Videli ste njegov uplašeni izraz lica, uplašen iz nekih drugih razloga. Pitajte njega za razloge... Zato što brine da će neko da otkrije šta je sve radio po tom pitanju ", rekao je Vučić.

Tadić: Nisam prisluškivao opoziciju, već oni mene

Povezano

Sve vesti