mondo.rs

Kako se stvarno zove lepotica na slici? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vojvotkinja Megan Markl danas slavi rođendan, evo zanimljivosti koje niste znali o njoj, a otkrivamo vam i šta će dobiti za rođendan!

6
A- A A+

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl danas slavi rođendan, a mi vam predstavljamo nekoliko stvari koje niste znali o jednoj od najfotografisanijih žena na planeti.

Megan koristi OVAJ trik za kosu

Megan je rođena 4. avgusta 1981, kao Rejčel Megan Markl, ali je odabrala da koristi samo svoje drugo ime kada je započela glumačku karijeru.

U rodu je - doduše, dalekom - sa svojim suprugom. "Dejli mejl" je prošle godine iščeprkao da su princ Hari i Megan, pre čitavih 15 generacija, imali zajedničkog pretka.

Izvor: YouTube/TODAY

Studirala je glumu i politiku paralelno, i jedno vreme radila u američkoj ambasadi u Argentini.

Bila je blogerka! Dok se nije "udala u kraljevsku porodicu", Megan je vodila blog o lepoti, hrani, nezi i putovanjima.

Naljutila Engleze: Evo kako je došla na Vimbldon!

Mrzi da kuca, obožava da piše, i ranije se u intervjuima hvalila da ima toliko lep rukopis, da već pokušava da savlada umetnost kaligrafije.

Rasistički SKANDAL zbog kraljevske bebe!

Upravo je objavila da će lansirati sopstveni brend garderobe za "Marks&Spenser", ali joj to neće biti prvi put da se oproba u ulozi kreatorke. Već je, pre tri godine, dizajnirala kolekciju za jedan brend u Kanadi.

Liniju održava mešavinom trčanja i joge, a kune se u ulje čajevog drveta kao svoj omiljeni proizvod za negu.

Megan će ovog vikenda proslaviti 38. rođendan, a tradicija nalaže da će poklon dobiti ne samo od supruga, princa Harija, već i od njihovog sinčića Arčija, rođenog pre tri meseca.

Britanski mediji prenose da će Hari za svoju suprugu dizajnirati poseban komad nakita, baš kao što je to učinio i sa njenim vereničkim prstenom. Tradicija kraljevske porodice nalaže da i novorođeni Arči mami "pokloni" nešto, najverovatnije sopstvenu crno-belu sliku u skupocenom srebrnom ramu.

Megan je bila na kastingu za ovaj spot, ali nije prošla!

Megan će, prema pisanju britanskih medija, uskoro početi da objavljuje i knjige za decu.  

I pošto svet često netremice gleda u Megan, ali i Kejt Midlton, moramo da vas pitamo - koja vam je favorit?

... pa nam recite:


Povezano

Sve vesti