mondo.rs

Srbin i Rumun ubili Italijana: Svađali se ko je lepši!?

Autor:

Srbin I.R. (34) i njegov prijatelj Rumun uhapšeni su zbog sumnje da su, posle banalne svađe u kafani, ubili poznanika Konzulata Ingenua (42), pa telo bacili niz liticu da prikriju zločin, pišu danas beogradski mediji.

13
A- A A+
kosovo, karabinjeri, kfor, fotograf, fotoreporter, mediji, Foto: Mondo ilustracija

Oni su uhapšeni u okolini Bolonje zbog sumnje da su ubili Italijana Konzulata Ingenua (42) nakon banalne svađe u seoskoj kafani!

Srbin, Rumun i Italijan su 29. jula celo veče proveli sedeći zajedno za šankom.

"Ispijali su pića i u jednom trenutku su počeli da se raspravljaju. Svađa je bila zbog gluposti. Prepirali su se oko toga koji od njih trojice je lepši i privlačniji! Potom su pominjali i poreklo, pa se i oko toga povela polemika. Srbin je tvrdio da su njegovi koreni najbolji, dok je Italijan tvrdio suprotno", ispričao je italijanskim medijima čovek koji je te večeri bio u kafani.

Kako je rekao, posle duže svađe trojica muškaraca su se izmirala i zajedno su napustili lokal.

"Prijateljski su izašli, ništa nije ukazivalo na to da će se desiti zločin", rekao je čovek.

Međutim, kako je istragom utvrđeno, Srbin i Rumun su iste večeri navodno ubili Ingenua, najverovatnije od batina, jer je na telu bilo dosta modrica, a konstatovan je i prelom nosa, prenosi Kurir.

Otkriven motiv: Zašto je Srbin nožem sekao zemljaka

"Potom su ga stavili u automobil, sivi golf, i odvezli leš do naselja Tole, gde su ga bacili niz liticu. Automobil su ostavili oko kilometar dalje, a zatim otišli kući", pišu mediji i dodaju da se za brutalno ubistvo saznalo kada je žrtvina bivša žena prijavila policiji njegov nestanak.

Mačetom isekao pijane goste da osveti sina!

"On je te večeri trebalo da se čuje telefonom s osmogodišnjom ćerkom, ali pošto je nije pozvao, bivša je alarmirala nadležne i počela je potraga", ispričao je izvor.

Zaklao druga u svađi oko Mesija i Ronalda!

Karabinijeri su najpre 30. jula pronašli napušten "golf". Ispostavilo se da je vlasnik osumnjičeni Srbin.

"On je rekao da je auto ostavio na putu jer je pregazio srnu, zbog čega mu se auto pokvario. Međutim, istražitelji su na zadnjem sedištu pronašli ljudsku krv. Sutradan, na oko kilometar od mesta gde je nađen golf, nađen je i leš muškarca. Analize krvi pokazale su da se krv ubijenog i krv iz golfa poklapaju", preneli su mediji.

Uhapšenim muškarcima određen je pritvor.

Povezano

Sve vesti