mondo.rs

En Hatavej: Ako ovim doprem do samo jedne žene...

Autor:

Glumica En Hatavej očekuje drugo dete, a sada je otvoreno progovorila i o poteškoćama da ostane u drugom stanju.

En Hatavej: Ako ovim doprem do samo jedne žene... Foto: Guliver/Getty images, Matt Winkelmeyer En Hatavej - 12. 11. 1982.

En Hatavej (36) trudna je drugi put, što je nedavno objavila pokazujući trudnički stomačić na Instagramu.

"Za sve koji prolaze kroz neplodnost i takve probleme, molim vas, znajte da mi nijednom nije bilo lako da zatrudnim. Šaljem vam mnogo ljubavi", napisala je En u opisu fotografije.

Ova njena objava naišla je na mnoštvo pozitivnih reakcija, a uglavnom su je fanovi hvalili što priča o tako osetljivoj temi i otvara dijalog o tome.

Nakon toga je glumica u intervjuu za "Dejli mejl" objasnila da je svoju ličnu borbu za trudnoću odlučila da podeli, u nadi da će pomoći drugim ženama: "To je nešto o čemu ljudi ne pričaju".

Ona je otkrila da se osećala "posramljeno" svaki put kada je pokušala da zatrudni i nije uspela, dok je oko sebe gledala druge koji su uspeli. Kada je napokon ostala u drugom stanju, odlučila je da progovori o svom "privatnom paklu".

"Kada sam pisala ovaj post, mislila sam na tog jednog pratioca do kojeg ću možda dopreti, na ženu koja prolazi kroz pakao zbog ovoga i koja ne može da shvati zašto joj se to dešava. Ona će videti moju objavu i, iako razumem da će možda biti srećna zbog mene, znam i da će joj zbog svog problema biti malo gore. Samo sam želela da kažem: 'Vidi, ni meni ovo nije bilo lako kao što izgleda'", rekla je Hatavej.

En kaže i da je htela da pokaže saosećanje prema ženama koje se bore, a osećaju se "izolovano i usamljeno".

Glumica je u braku sa Adamom Šulmanom od 2012. godine, a zajedno imaju trogodišnjeg Džonatana.

Osim što je otvoreno rekla da je imala poteškoća oba puta da zatrudni, odlučila je da detalje svoje borbe zadrži za sebe. Takođe, kaže da joj smeta što se od žena očekuje da se fokusiraju samo na taj srećan trenutak kada ostanu u drugom stanju.

Ona dodaje je svet ponekad zaista surov prema ženama koje imaju problema sa plodnošću.

Povezano

Sve vesti