mondo.rs

Spremite se: Zgodne cice ponovo nastupaju zajedno VIDEO

Autor:

Grupa Destiny's child ponovo nastupa.

Spremite se: Zgodne cice ponovo nastupaju zajedno VIDEO Foto: Guliver/Getty images Entertainment/Christopher Polk/Staff

Pevačica Bijonse odlučna je u tome da 13 godina nakon raspada nekada najpopularnije ženske grupe Destiny's child  okupi članice i krene na novu turneju.

"Ova grupa će 2020. obeležiti dve decenije kao napoznatija ženska grupa u svetu, zato Bijonse smatra da je to najbolji trenutak da se opet sastanu i obraduju mnogobrojnu publiku", rekao je izvor za "Sun".

Želja Bijonse je da sa pevačicama Keli Rouland i Mišel Viliams, ponovo nastupi pred publikom. Njen plan je da njih tri organizuju turneju koja bi pored nastupa širom Amerike obišla i gradove u Evropi.

Glasine o ponovnom okupljanu grupe su kolale po medijima i pre šest godina, ali pevačice nisiumogle da se dogovore zbog njihovih prebukiranih rasporeda.

Tri zgodne cice su grupu osnovale 1997. godine u Teksasu, a rastale su se 2006. godine kada je svaka od njih započela svoju solo karijeru.

Njihov poslednji peti album "Destiny fulfilled" objavljen je 2004. godine, a neke od najpoznatijih njihovih pesama su: "Bills, bills, bills", "Say my name", "Independent women", "Survivor" i mnoge druge.

Gupa Destiny's Child je 14 puta bila nominovana za Gremi nagradu, a dva puta je i dobila – za najbolju R&B plesnu i pevačku grupu i za najbolju R&B pesmu.

Podestimo se nekih od njihovih pesma kojima su osvojile svet:

Izvor: YouTube/Destiny's Child

Izvor: YouTube/Destiny's Child

Povezano

Sve vesti