mondo.rs

Kolinda ili Ivica Dačić: Organizujmo im takmičenje!

Autor:

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ponovo je dovela deo hrvatske javnosti do ludila svojim pevačkim "sposobnostima". Mnogi se zezaju na društvenim mrežama.

Kolinda ili Ivica Dačić: Organizujmo im takmičenje! Foto: Hina/Mario Strmotić/Tanjug/MONDO/S. Stojanović

O pevačkim izletima šefa srpske diplomatije Ivice Dačića već sve znate. On ne propušta priliku da se lati mikrofona i pusti glas u bilo kojoj prilici - nebitno da li je tu neki inostrani državnik ili kad ode kod drugara Palme, na neko veselje, koje prvi čovek Jagodine često organizuje.

"Miljacka", pa redom... Za pojedina izvođenja Dačić je dobio i bakšiš.

Dačić je pevao predsedniku Rusiju Vladimiru Putinu, nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu (i to na turskom), a na inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića, baš je pustio glas i zapevao "O sole mio".

Ali, ima ozbiljnu konkurenciju u predsednici Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović, koja je tokom obeležavanja godišnjice ratne operacija "Oluja", zapevala sa klapom. Zapravo, najpre je održala patetičan govor, navodeći da je tokom rata "silno želela da uzme i ona pušku i otišla na ratište"...

Malo je reći da su je na društvenim mrežama UNIŠTILI!


Zapevala je i na kraju jednog intervjua, želevši da potvrdi da ima vremena i da sluša Katolički radio (snimak od 2:20 - OVDE)

Uh, kako ovo da nazovemo? Poslušajte sami ovo "pevanje"!

Učestvovala je i u snimanju navijačke pesme "Srce vatreno". Pogledajte OVDE.

Voli da zapeva i Marka Perkovića-Tompsona, priznaje da njegove pesme baš voli. Pogledajte OVDE

A vesela je bila i u svlačionici hrvatske fudbalske reprezentacije na Mundijalu u Rusiji. I tu se pevao Tompson - pogledajte.

Da joj horsko pevanje najbolje "leži", svedoči i ovaj snimak - POGLEDAJTE.

Ako bude bio potreban treći, uvek je tu Mile Dodik, koji takođe voli da zapeva.

Povezano

Sve vesti