mondo.rs

EKSKLUZIVNO iz Njujorka: Apsolutno sve o Note 10 seriji

Autor:

MONDO na licu mesta, na predstavljanju nove Galaxy Note 10 serije u Njujorku - pošaljite nam pitanje, šta vas najviše zanima?

EKSKLUZIVNO iz Njujorka: Apsolutno sve o Note 10 seriji Foto: MONDO / Strahinja Stojanović

Njujork, Njujork!

Eto nas, MONDO MobIT ekipa stiže na najveći godišnji Unpacked događaj, na kojem će, iako Samsung to nigde ne navodi, biti predstavljen Samsung Galaxy Note 10 i još nekoliko Note 10 modela. Nova Note 10 serija imaće drugačiji dizajn i nove opcije, među kojima i unapređenu S Pen olovku, a mi ćemo biti tamo da sve to ispratimo i dočaramo vam atmosferu s premijere.

Ove godine premijera će biti održana u kući Irvinga i Durenta, u Barkli centru u Bruklinu.

Tokom premijere, 7. avgusta od 22 h, biće organizovano druženje sa Galaxy Note 10 serijom uživo, na kojem ćemo imati priliku da otkrijemo najveći broj detalja.

Upravo zbog toga pružamo vam priliku da nas pitate bilo šta u vezi sa ovim telefonom, a mi ćemo vam odgovoriti u toku nedelje na sva vaša pitanja, bez obzira na to da li se radi o hardveru, softveru, dodatnoj opremi ili nekim drugim stvarima u vezi sa Samsung Galaxy Note 10 serijom.

Samsung Galaxy Note 10 7 avgust Njujork premjera, S Pen, Olovka Foto: MONDO / Samsung

Takođe, imaćete priliku da pogledate ekskluzivne fotke i video uživo sa događaja, koje ćemo deliti sa vama na MONDO sajtu, ali i na MobIT društvenim mrežama, koje ćete, kao i uvek pronaći u potpisu.

Jedva čekamo da upoznamo novi Galaxy Note 10 i da čujemo vaša pitanja!

Pratite MONDO MobIT avanturu u Njujorku i budite uz nas!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Povezano

Sve vesti