mondo.rs,Tanjug

PRONAĐENI posmrtni ostaci i druge devojčice (VIDEO)

Autor:

Rumuniju i dalje drma strašan zločin, nakon hapšenja Georgi Dinča koji je ubio i silovao devočicu (15), pronađeni su posmrtni ostaci i druge ubijene tinejdžerke.

8
A- A A+
Devojke ubijene u Rumuniji. Foto: YouTube/Screenshot/Kanal D Romania Devojke ubijene u Rumuniji.

Rumunski istražitelji ističu da osumnjičeni Georgi Dinča tvrdi da pronađeni posmrtni ostaci pripadaju devojci Luizi Melenču koja je nestala u aprilu ove godine, izjavila je portparol rumunskog Direktorata za istraživanje organizovanog kriminala Mihaela Porime.

Torba je pronađena nedaleko od Karakala, a njenu lokaciju odao je upravo osumnjičeni Dinča, prenosi Ađerpres.

Ubistvo tinejdžerke trese Rumuniju:Ministar DAO OSTAVKU

"On tvrdi da je to Luizino telo. Dok ne dobijemo nalaze iz laboratorije ne možemo ništa da kažemo. On je izneo nove detalje. Forenzički tragovi se nalaze svaki dan. Dokazi se skupljaju i biće poslati na forenzičku analizu", rekla je Porime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: YouTube/Kanal D Romania

 Za sada, predstavnici Direktorata tvrde da pored dve devojke nije bilo drugih žrtava.

Ubistvo devojčice (15) koje se desilo pre nedelju dana izazvalo je veliko nezadovoljstvo u Rumuniji jer je ona nakon što je oteta, a pre nego što je ubijena, zvala policiju i molila za pomoć, ali policija nije pravovremeno odreagovala.

MONSTRUM priznao ubistvo dve tinejdžerke!

Pljuštale su ostvake zbog propusta policije, prvo je podneo ministar unutrašnjih poslova Nikolae Moga koji je svega nedelju dana bio na toj funkciji, Ostavke su podneli šef policije Joan Buda i direktor specijalnih telekomunikacionih veza Jonel Vasilka.

Otpuštena su tri lokalna šefa policije dok je protiv osam policijaca pokrenut disciplinski postupak zbog propusta.

Povezano

Sve vesti