mondo.rs

VK Partizan: Hvala Vučiću, hvala Jeleniću, VRATIĆEMO!

Autor:

Vaterpolo klub Partizan objavio saopštenje zahvalnosti državi i Vaterpolo savezu zbog najavljene pomoći tom, ali i svim klubovima u ovom trofejnom sportu.

70
A- A A+
Vaterpolo Partizan Foto: MN Press

Vaterpolo klub Partizan, jedan od najtrofejnijih evropskih klubova, koji je u prošlosti imao, a i dalje ima, velike finansijske probleme, izrazio je zadovoljstvo vešću da će država iz budžeta dati novac svim vaterpolo klubovima u Srbiji.

Navijači Partizana do sada su organizovali razne akcije pomoći klubu, uključujući finansijsku. Pomagale su i poznate ličnosti, među kojima i pevačica Jelena Karleuša.

A danas je iz Vaterpolo saveza Srbije, posle sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika saveza, Viktora Jelenića, saopšteno da će svi klubovi dobiti finansijsku pomoć.

Stoga je VK Partizan odlučio da na društvenim mrežama objavi saopštenje i zahvalnost na ovom dogovoru. Klub sa Banjice se zahvalio i Viktoru Jeleniću, sa kojim je u prošlosti imao raznih nesuglasica.

"VK Partizan je verovao da će se naći sistemsko rešenje za funkcionisanje vaterpolo sporta u Srbiji. Zahvaljujemo se VSS na čelu sa Viktorom Jelenićem koje odlično razume probleme našeg sporta i koji je prvi uspeo da inicira početak sistemskog rešavanja problema klubova. Posebnu zahvalnost VK Partizan izražava Predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije jer je država i na ovaj način pokazala koliko želi i koliko može da učestvuje u što boljem funkcionisanju klubova. VK Partizan obećava da će zauzvrat dati sve od sebe kako bi se naša Srbija i dalje radovala ostvarenim rezultatima", piše u saopštenju Partizana.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

VK Partizan je verovao da će se naći sistemsko rešenje za funkcionisanje vaterpolo sporta u Srbiji. Zahvaljujemo se VSS na čelu sa Viktorom Jelenicem koje odlicno razume probleme naseg sporta i koji je prvi uspeo da inicira početak sistemskog resavanja problema klubova. Posebnu zahvalnost VK Partizan izražava Predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije jer je država i na ovaj način pokazala koliko želi i koliko može da učestvuje u što boljem funkcionisanju klubova. VK Partizan obećava da ce zauzvrat dati sve od sebe kako bi se naša Srbija i dalje radovala ostvarenim rezultatima! ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️

Објава коју дели VK Partizan-SC Banjica (@office_waterpolopartizan) дана

Povezano

Sve vesti