mondo.rs

Sergej SLAVI 4 godine u Laciju: Oproštaj ili želi još?

Autor:

Jedni poruku tumače kao oproštaj, a drugi kao ljubav prema klubu u kom je postao "komandant". Njegova odluka čeka se već dve godine, da li je ovog leta drugačija nego inače, hoće li poleteti iz "orlovskog" gnezda?

9
A- A A+
Sergej Milinković-Savić tokom prve sezone u Laciju. Foto: Guliver/Paolo Bruno/Getty Images Sergej Milinković-Savić tokom prve sezone u Laciju.

Na današnji dan pre tačno četiri godine Sergej Milinković-Savić je sleteo u Rim kako bi potpisao ugovor sa Lacijom, a pitanje je da li su u klubu očekivali da će izrasti u tako izvrsnog fudbalera kakav je danas...

Između 2015. i 2019. godine napredovao je u svakom segmentu fudbalske igre, postao komandant (Il Sergente) Lacija, ali i zvezda gotovo svakog prelaznog roka.

Tako je i ovog juna, jula, avgusta!

Prethodnih nedelja pričalo se o tome da je Mančester junajted TAJ klub koji je uspeo da se dogovori sa sve tri strane - Klaudijom Lotitom, Matejom Kežmanom i samim igračem - međutim, ovoga puta je postojala i četvrta ličnost u čitavoj priči zbog koje posao i dalje stoji i neizvesno je da li će se kompletirati do "zatvaranja pijace" u Engleskoj.

/TOP10: TRANSFERI KOJE IŠČEKUJEMO U SLEDEĆIH 48 SATI!/

To je naravno Pol Pogba, koji žarko želi u Real Madrid, a Sergej bi bio njegova prirodna zamena na "Old Trafordu", međutim ne žele da ga se odreknu tako lako.

Dok se to ne desi, Sergej Milinković-Savić trenira sa Lacijom u Nemačkoj, gde su na pripremama, a jednog od važnijih datuma u svom životu prisetio se na Instagramu uz zanimljive reči, što svako na svoj način tumači - kao oproštaj od Lacija ili nagoveštaj da bi još ostao!


"Srećan sam što nosim dres sa orlom na svojim grudima u poslednje četiri godine", napisao je reprezentativac Srbije i podelio sa pratiocima fotografije sa dočeka.

Dok se Ed Vudvord razmišlja o tome da li je bolje za Mančester junajted da se odrekne nezadovoljnog Pola Pogbe, ili da ga trpi dokle god može u klubu, "hladi" se i interesovanje Sergeja Milinković-Savića što pokušava da iskoristi Lacio.

Prema izveštajima italijanskih medija, Rimljani planiraju da ponude Sergeju NOVI ugovor i to na četiri sezone, kako bi bilo u boljoj pregovaračkoj poziciji već sledećeg leta.

/I U VOŠI ČEKAJU TRANSFER SERGEJA I LEPE PROCENTE!/

Aktuelni je "overen" do 2023. godine, međutim svesni su u Laciju da moraju da ponude bolje finansijske uslove kako bi zadržali najveću zvezdu tima.

Lacio je od 2015. godine, i dolaska iz Genta, odigrao 162 utakmice za klub u svim takmičenjima i zabeležio čak 31 gol i 18 asistencija, među kojima su neki bili nezaboravni i važni - i pamtiće ih za čitav život.

Da li je došlo vreme za rastanak ili ne, najbolje zna Sergej!

Sergej Milinković-Savić na treningu Lacija u Paderbornu (6. avgust 2019. godine). Foto: Guliver/Marco Rosi/Getty Images) Sergej Milinković-Savić na treningu Lacija u Paderbornu (6. avgust 2019. godine).

Povezano

Sve vesti