Jovan Terzić,mondo.rs

Degenek: SMEJALI su nam se, u revanšu da proradi INAT!

Štoper Crvene zvezde ocenio je da su srpske ekipe uvek "poslednja rupa na svirali" kada je u pitanju sudijski tretman.

Degenek: SMEJALI su nam se, u revanšu da proradi INAT! Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Miloš Degenek sa novinarima je podelio utiske posle prve utakmice trećeg kola Lige šampiona protiv Kopenhagena, koji se završio razočaravajućim rezultatom 1:1.

Crvena zvezda je u finišu prvog poluvremena povela preko Milana Pavkova, a danski prvak izjednačio je "panjenkom" Vinda sa 11 metara u 83. minutu, nakon što praktično nije imao pravu šansu.

"Svi mislimo da smo bili mnogo bolji, posebno u prvom poluvremenu. Za penal ne znam šta da kažem, nisam video tu situaciju, ali njihov levi bek mi je rekao da se bacio. Ali dobro, prošle godine je ovde protiv Spartaka iz Trnave isto bilo 1:1, pa smo prošli. Verujem da možemo opet", rekao je povratnik u Zvezdu.

Degenek nije želeo mnogo da komentariše suđenje, ali je iz njegovih reči jasno proisticao utisak da su crveno-beli oštećeni.

"Svi znamo kako to ide i funkcioniše. Krivo mi je samo što smo mi uvek poslednja rupa na svirali i što su se njihovi igrači radovali i slavili prilikom izlaska sa terena. Smejali su nam se i zato bih voleo da naš inat proradi u revanšu", završio je jedan od junaka Zvezdinog ulaska u grupnu fazu Lige šampiona 2018/19.

VIDEO: Crvena zvezda - Kopenhagen 1:1

Povezano

Sve vesti