mondo.rs

Ne može bez skandala: Evo zašto je sad kritikuju! FOTO

Autor:

Htela je da nam pokaže svoju novu kolekciju šminke... i eto je opet u centru skandala!

Ne može bez skandala: Evo zašto je sad kritikuju! FOTO Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Sykes/Invision Kim Kardašijan

Tek što se smirila situacija oko Kimona, eto je Kim ponovo!

Starletine "gaće" isprovocirale japanskog gradonačelnika

Kreirala gaće, razbesnela pola sveta!

Starleta je na Instagramu najavila novu kolekciju šminke inspirisanu 90-im godinama prošlog veka, ali postoji jedan problem – fanovi kažu da na reklamnim slikama uopšte ne liči na sebe.

Kim na ovim fotografijama ima veoma tanak nos i još punija usta, a fanovi bukvalno pitaju "ko je ovo"? (Fotku pogledajte OVDE).

Komentari na fotografiju uglavnom su: "Ok, ali ko je ovo?" i "Uopšte ne ličiš na sebe".

Pored toga što joj nos i usta ne izgledaju kao inače, Kim ima i veštački mladež ispod oka. Zbog čitavog izgleda, neki kažu da izgleda kao Toni Brekston, a drugima liči na preminulu pevačicu Aaliyah.

Nimalo iznenađujuće – sa Kim uvek mora da dođe do nekog skandala! – fanovi je optužuju i za kulturnu aproprijaciju, komentarišući: "Sestro, zapamti, ti si bela" ili "Kimberli, mislila sam da smo već završili sa aproprijacijom crne kulture. To što si udata za Kanijea ti ne daje za pravo da ovako imitiraš Aaliyah"...

U slučaju da niste primetili, a teško da niste, Kim na ovim fotografijama ima izrazito taman ton, zbog čega je neko upitao: "Kim Kardašijan je bela žena, šta se ovde dešava?".

Sa druge strane, ima i onih kojima se ovaj izgled dopao, pa su nahvalili starletu, ali sve u svemu, činjenica je da starleta ne može bez skandala koji joj, uzgred, prave odličan marketing - šta god ljudi komentarisali, ona je privukla pažnju svojom novom kolekcijom šminke. 

Povezano

Sve vesti