mondo.rs

Voditeljka se oglasila na Instagramu: "Hvala ti Bože!"

Autor:

Pet meseci je od javnosti krila da je u drugom stanju, a sad je otkrila pol bebe.

14
A- A A+

Voditeljka Marija Lazić Živković danas proslavlja svoj rođendan. Tim povodom ona je na svom Instagram profilu objavila svoju sliku u kupaćem kostimu, čestistala sebi rođendan, a pored slike je napisala dirljivu poruku i otkrila svojim pratiocima pol njene bebe.

"Danas je moj dan! Srećan mi rođendan! Srećna sam i zahvalna što već godinama unazad nemam velikih želja, ne zato što sam skromna već zato što sam ih dobro isfiltrirala i razdvojila bitne od trivijalnih, i zaključila da su mi sve one prave, esencijalne ispunjene... Posebna satisfakcija je kada je sreća u tebi, a ne u priželjkivanom, jer si samo u tom slučaju tvorac i kreator svoje sudbine i svakog svog dana, sna, postupka i osmeha... PS. Ostvariće mi se i želja da rodim sebi najbolju drugaricu, dakle hvala ti Bože, hvala ti Univerzume, na svemu. Neka traje", napisala je Marija.

Sliku buduće ponosne mame pogledajte OVDE.

Zanimljivost vezana za buduću mamu je da se TRI PUTA UDAVALA za supruga Vuka Živkovića s kojim je bila u vezi deset godina.

Marija se verila u Parizu, pa napravila egzotično venčanje na Maldivima koje se desilo samo uz prisustvo kumova, a potom obavila opštinsko i crkveno venčanje u Beogradu.

Povezano

Sve vesti