Rada Manojlović: Milan mi baš stoji!

Radmila Manojlović, zvezda Grand produkcije, uverava da je njena veza sa kolegom Milanom Stankovićem stvarna i da ga mnogo voli.

1
A- A A+

Zvezde Grand produkcije Radmila Manojlović i Milan Stanković je bez premca stradni par o kojem se proteklih nedelja najviše pričalo i pisalo u domaćoj štampi i u čiju su iskrenost neki posumnjali.

Lepši par tog ljubavnog dueta, Radmila, u intervjuu za magazin "Glorija", tvrdi da je pored plavokosog Milana "pronašla sreću" i time otklonila sve dileme, pa i sumnje da li su oni zaista zajedno.

"Milan je čudo! Žao mi je što ga mnogi pogrešno shvataju i pomalo mi je krivo kada me pitaju zašto sam sa njim, što sugeriše kako on ne ide uz mene. Govore kako je meni potreban pravi 'baja'. A meni nije bitno da pored sebe imam markantnog muškarca. Milan je za mene savršen i itekako ide uz mene. Nas dvoje se odlično slažemo, trudimo se da naš odnos negujemo i zaštitimo od spoljnih uticaja", kaže 23-godišnja Radmila.

Za Milana ima samo najlepše reči, a kaže da je osvojio "prirodnošću i duhovitošću na njegov način".

"Nežan je i brižan, a prema meni se odnosi sa puno ljubavi. Pored njega se osećam sigurno i zaštićeno, s njim nikad nije dosadno. Mi smo pre veze, godinu i po dana bili najbolji drugovi. Na taj način smo se zbližili, upoznali i onda se spontano desilo nešto", rekla je devojka iz Velike Plane, koja je preko noći postala jedna od najtraženijih pevačica folk muzike.

Radmila Manojlović je imala težak život. Pre četiri godine joj je umrla majka, a porodicu je nekoliko godina izdržavala porodicu pevajući po svadbama i slavljima. Od tog novca finansirala je svoje, ali i školovanje mlađe sestre Marije.

A čak je i maturski ispit spemala u pauzama nastupa, sa sve knjigama Dostojevskog u krilu.

(MONDO - foto: Svet)

Povezano

Sve vesti