mondo.rs

Ne brini ništa, bivša žena će da te pomiri sa devojkom!

Autor:

Ništa novo u odnosu bivših supružnika...

Ne brini ništa, bivša žena će da te pomiri sa devojkom! Foto: YouTube/screenshot/JimmyKimmel

Sredinom juna ove godine, stigla je vest da su nakon dve godine raskinuli frontmen benda Coldplay Kris Martin i glumica Dakota Džonson.

U međuvremenu su se pomirili, pa čak stigli i da zgaze ženu na pešačkom prelazu, ali ono što je najzanimljivije je da se ponovo dotaknemo čudnog odnosa koji Martin ima sa bivšom ženom Gvinet Paltrou s kojom ima dvoje dece.

Njih dvoje su se "svesno rasparili" pre nekoliko godina, a potom je uspela da ga nazove i bratom, pozvala ga na venčanje sa Bredom Falčukom i povela čak i na medeni mesec.

E, da se vratimo sada na Krisov raskid sa Dakotom i kakve veze ima Gvinet s celom to situacijom. Tačnije, glumica nema veze s raskidom, ali itekako ima s njihovim pomirenjem, jer kako strani mediji tvrde, uprako je ona ta koja je bivšeg muža nagovorila da je najbolje da se pomiri sa devojkom!

"BRATE, hvala što si mi podario dvoje dece"

"Gvinet je srećna ako je Kris srećan i želi samo najbolje za njega. Pored toga, njoj se Dakota svidela i od početka se lepo uklopila u njihovu porodicu", rekao je izvor za "E! News".

Pošto je Gvinet rekla svoje, Kris je otišao i pomirio se sa Dakotom! Svi volimo ovakve srećne krajeve...

dakota džonson Foto: YouTube/screenshot/Tonight show starring Jimmy Fallon

Povezano

Sve vesti