MONDO/Tanjug

"Čović i Vesić me upoznali s tribinom? Tamo sam rastao"

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio u petak da je stasavao na navijačkoj tribini i da to nikad nije krio. "Smešno mi je što priča Boris Tadić".

"Čović i Vesić me upoznali s tribinom? Tamo sam rastao" Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic/nr

Nakon obilaska radova na izgradnji vijadukta "Čortanovci", predsednik Srbije govorio je u petak i o optužbama na svoj račun.

Posle javne poruke Borisa Tadića da su Goran Vesić i Nebojša Čović doveli Vučića u vezu sa navijačima, predsednik Srbije rekao je da su mu te tvrdnje smešne.

"Svaku reč koju Boris Tadić izgovori, on govori o sebi, a ne o meni. A najviše sam se nasmejao kada je rekao da su me Vesić ili Čović upoznali sa ljudima sa navijačke tribine ili ne znam šta. Ljudi, a ja odrastao na tribini. Šta će Vesić, koji nikad nije bio deo tribine, da me upoznaje sa nekim ljudima sa tribine. Ili Čović... Ljudi, šta je vama? Ja odrastao tamo, to je bio deo mog života do pre 30 godina i to nikad nisam krio. Sve te ljude poznajem, ja odatle ponikao, porastao, od 12. godine, pa sve do studija... Šta da radite, ogledalo je čudo".

Vučić je odgovorio i na optužbe da je bio na vezi sa vođom navijača Partizana Milošem Radosavljevićem Kimijem.

"Najsmešnije su mi reakcije svih koji brane bivši režim Đilasa, Jeremića, Tadića i ostalih, pokušavajući da objasne kako sam bio na vezi sa Kimijem Radosavljevićem, vođom navijača Partizana oko skupova, ovakvih i onakvih. Nisam bio nikad na vezi sa njim. Poznajem mnoge druge, skoro sve poznajem, a njega sam video jedanput, 2013. i to potpuno slučajno, na stadionu Partizana, kada sam posetio Partizan, a tada nisam bio ni na kakvim merama. Čak su i to lagali", dodao je Vučić.

Izvor: Tanjug

Povezano

Sve vesti