mondo.rs

Dobra vest iz Partizana: Ostojić NIJE oštetio mišić

Autor:

Štoper crno-belih nije bio optimista po završetku utakmice, ali čini se da je posle dodatnih pregleda u boljem raspoloženju.

11
A- A A+
Bojan Ostojić Foto: MN Press

Zabrinut je bio Bojan Ostojić po završetku prve utakmice sa Malatijom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali dan kasnije čini se da je u boljem raspoloženju.

Štoper crno-belih nije mogao do kraja da uživa u sjajnom izadnju ekipe i pobedi 3:1, pošto je u 79. minutu zamenjen zbog povrde.

"Mislim da nije dobro, povredio sam primicač", rekao je novinarima po izlasku iz svlačionice, međutim, dodatni pregledi pokazali su da mišić nije oštećen i da bi mogao da bude spreman za revanš idućeg četvrtka u Turskoj.

"Jutros smo u sportskom centru uradili neophodne preglede i hvala Bogu ispostavilo se da je povreda manja nego što se u prvi čas mislilo. Osetio sam bol u primicaču i nisam hteo da rizikujem da tako nastavim utakmicu, pa sam odlučio u dogovoru sa medicinskim blokom da izađem. Na današnjim pregledima utvrđeno je da nema oštećenja mišića, što je u ovom trenuku najvažnije. Od danas radim po dve terapije dnevno u našem sportskom centru i nadam se da ću biti spreman za revanš u Turskoj", obradovao je Ostojić navijače crno-belih.

Povezano

Sve vesti