mondo.rs

Frenki već zvuči kao neke starije kolege...

Autor:

"Četiri greške za četiri gola", rekao je legendarni Lampard, optužujući ekipu za ubedljiv poraz u Mančesteru.

Frenki već zvuči kao neke starije kolege... Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Menadžer-debitant na klupi jedinog kluba koji nije imao pravo da se pojačava zazvučao je kao neke starije kolege koje su na svoj način komentarisale neprijatne poraze.

Prvo, pa "muško".

Frank Lampard morao je posle debija na klupi Čelsija da komentariše poraz neprijatno visokim rezultatom i, nažalost, zazvučao je u startu kao neke njegove starije kolege.

"Četiri greške za četiri gola", rekao je legendarni Frenki, jedan od najboljih fudbalera u istoriji Premijer lige, a danas menadžer-početnik na klupi jedinog kluba u Engleskoj koji nije imao pravo da se pojačava ovog leta.

U nastavku, ovaj neponovljivi fudbaler dao je nešto realniju ocenu utakmice sa jednim od najvećih rivala koje je imao tokom igračkih dana.

"Moramo da budemo samokritični što se tiče toga. Kontrolisali smo igru u prvih pola sata, ali sam doneli loše odluke. Trebalo je da vodimo na poluvremenu. Njima je lakše da igraju na 2:0, 3:0. Ne mogu biti zadovoljan zbog toga", dodao je Lampard za "Sky Sports" posle poraza od 4:0 na "Old trafordu".

OLE, OLE: 4:0 NA LAMPARDOVOM DOČEKU"Imali su tempo, a ako izgubiš loptu i pustiš ih da trče iza tebe, to može da bude loše. U prvom poluvremenu je bilo dobro, ali naučićemo lekcije. Ne možeš da praviš greške na ovom nivou. Ali, ako pogledate utakmicu, to nije utakmica za 4:0", dodao je Englez.

"U nekoliko perioda utakmice bili smo konkurentni. Napravili smo četiri greške i oni su ih iskoristili. Ovo je bio sudar sa realnošću. Mi smo Čelsi. Ne želimo da dodjemo ovde i izgubimo sa 0:4", prokomentarisao je najbolji strelac u istoriji Čelsija, koji je sve te golove (211) postigao sa pozicije veznog fudbalera.

"Ali, sledi nam Superkup, a zatim i prva utakmica na domaćem terenu, uzećemo dobre i loše stvari i analizirati ih", naveo je Lampard.

Čelsi kao osvajač Lige Evrope u sredu uveče u Istanbulu igra za UEFA superkup protiv šampiona Evrope, Liverpula.

Lampardu je ovu čast prepustio njegov prethodnik na jednog od najneugodnijih klupa u svetu fudbala, Mauricio Sari.

Povezano

Sve vesti