mondo.rs

Zbog čega je folkerka u bolnici i kakve su prognoze

Autor:

Pevačica je objavila svima da joj je zdravstveno stanje trenutno loše zbog čega je otkazala predstojeće nastupe.

20
A- A A+

Pevačica Katarina Grujić hitno je hospitalizovana pre dva dana zbog teške upale bubrega. Naime, kako saznajemo, pevačica se u poslednjih mesec dana nije osećala dobro, ali budući da je stalno na nastupima, nije imala vremena da ode kod lekara.

Međutim, njeno zdravstveno stanje se u poslednje vreme pogoršalo, a nakon što je Grujićeva, pre dva dana, zbog neizdrživih bolova otišla kod doktora.

"Prolazile su nedelje, njoj nije bilo bolje. Svakim radnim vikendom situacija se pogoršavala i ona je brzo shvatila da joj se dešava ne što mnogo alarmantnije od gripa. Jednog jutra, Kaća je s nastupa u prestonici stigla pred zoru kući i polako spremala za spavanje. Međutim, u tom trenutku stomak i leđa su počeli toliko da je bole da nije mogla da stoji na nogama. Počela je da vrišti od bola, ne uspevajući da se pomeri. Pozvala je drugaricu i zamolila je da dođe po nju", priča izvor i dodaje da je potom otišla konačno u bolnicu, gde su joj rekli da je stanje ozbiljno.

"Kada je sa drugaricom otišla u bolnicu, po njenom izgledu bilo je svima jasno koliko je loše. Sproveli su je na ispitivanja i vrlo brzo zaključili da ima najteži oblik upale bubrega. Ni lekari nisu mogli da veruju da je sve vreme čekala i trpela bolove s obzirom na to da je stanje njenih bubrega bilo užasno. Rekli su joj da će morati da ostane u bolnici i otkaže sve nastupe. Šokirala se i nije mogla da veruje da ju je bolest snašla usred letnje sezone. Određeni su hospitalizacija od 15 dana i strogo mirovanje. Objašnjeno joj je bi ozbiljnim posledicama mogla da se suoči ako se ogluši o to što lekari kažu, što ju je uplašilo. Trenutno je i dalje bolnici radi detaljne analize i trebalo bi za pet dana da izađe kada će biti mnogo bolje. Posle ovoga će sigurno više voditi računa o zdravlju", zaključio je izvor.

Povezano

Sve vesti