Svetski HIT i srpska truba u istoj pesmi! (VIDEO)

Marko Louis i Clean Bandit - kako to mislite, ne može?

2
A- A A+

Izvor: MONDO

Tuborg Open kampanja donela nam je ove godine niz navodno nespojivih spojeva, sa namerom da dokaže da je muzika nešto što briše granice i da je važno da u njoj uživaš, a ne u koji žanr je smeštaš. Čuli smo Cobija i simfonijski orkestar, Bojanu Vunturišević i Eyesburn, a veliko finale je svetski hit "Rockabye" koji na srpskom peva Marko Louis!

Ovu melodiju znate, od 2016. se "vrti" svuda, a sada je slušamo u Markovom prepoznatljivom stilu, koji ga je izdvojio na domaćoj muzičkoj sceni. Marko nam je rekao da je bila velika čast sarađivati sa Clean Bandit, i da jedva čeka da svi čuju njegovu verziju.

Ovaj britanski sastav prodao je 13 miliona singlova širom sveta, publiku je osvojio neobičnim žanrovskim spojevima, a na spisku njihovih saradnika nalaze se face kao što su Demi Lovato, Luis Fonsi, Eli Golding, i sada - Marko Louis!

"Kada sam čuo koju ću pesmu raditi, u roku od nekoliko minuta sam znao kako će zvučati. U saradnji sa svojim prijateljima muzičarima, završili smo je za samo par dana," rekao je Marko za MONDO.

Kako je muzika definisala Markov stil, da li je i u Nemačkoj, gde je on odrastao, "morao" da se fura određeni fazon da bi svi znali koju muziku slušaš, i kada je to prestalo da bude važno? A šta misli o drugim pesmama ovogodišnje Tuborg Open kampanje, Eyesburn obradi Bojane Vunturišević i Cobijevim pesmama sa simfonijskim orkestrom, saznajte u videu.

Tekst Markove obrade "Rockabye" je na srpskom, i nosi pozitivnu, energičnu poruku - "ne odustaj"! Jer, #kakotomislisnemoze?

Izvor: BassivityDigital

Povezano

Sve vesti