mondo.rs

Ludak od popa: Pogledajte kako je "krstio" bebu (VIDEO)

Autor:

Ruski pravoslavni sveštenik pod kaznom je crkvenih vlasti - on godinu dana neće moći da se bavi svojim poslom zbog snimka koji je pokrenuo lavinu u javnosti...

31
A- A A+
pop Foto: youtube/Hot news pop


"Sadističko krštenje"- tako svetski mediji izveštavaju o scenama iz crkve nadomak Sankt Peterburga, na kojima pop jednogodišnju bebu dečaka na silu ubacuje u vodu.

Dok to čini, beba uspaničeno plače i opire se. U jednom trenutku majka pokušava da spreči sveštenika da tako grubo postupa sa bebom, ali ne vredi - on još jače nastavlja.

Pogledajte:

Izvor: Youtube/Hot news

 Ime sveštenika je Fotije Nečeporenko.

"Beba je posle ovog divljačkog čina u stalnom strahu od spoljašnjeg sveta", ispričala je za ruske medije majka dečaka, Anastazija Aleksejeva (24). I ne samo to - tokom krštenja zadobio je i ogrebotine i modrice po vratu i ramenima.

Ruske novinske agencije ocenjuju da je sveta ceremonija koštala oko 50 evra, a da se pretvorila u sadističko iživljavanje.

Pre nego što je "susprendovan", sveštenik je žestoko branio svoje ponašanje, optužujući majku da je "preemotivna".

Izjavio je: "Šta se zapravo dogodilo? Ništa! I nigde nisam pogrešio. U pitanju su samo jaka osećanja majke. Ona je osoba koja nema iskustva u crkvi. Nije bila spremna za krštenje".

Prema pravilima ruske crkve, beba na krštenju tri puta treba da bude potopljena u vodu.

"Baš to sam i uradio. Beba nije progutala vodu, nije se ni udario. U službi sam već 26 godina i uvek sam decu ovako krštavao", dodao je pop.

Ipak, posle "analize" snimka, crkveni organi doneli su odluku da bude kažnjen.

Ovo nije prvi put da u javnost isplivaju ovakvi incidenti. Evo i dokaza:

Izvor: Youtube/Daily Mail

Pop jahao čoveka da ga "izleči" od sotone! VIDEO

Povezano

Sve vesti