mondo.rs

Oglasio se i Virtus: Teo u Italiji, vraća se u Srbiju

Autor:

Italijanski klub potvrdio je da je plejmejker "orlova" u Bolonji na detaljnim pregledima povređenog stopala.

Oglasio se i Virtus: Teo u Italiji, vraća se u Srbiju Foto: MN Press

Povreda kapitena srpske reprezentacije Miloša Teodosića (32) već dva dana je glavna tema razgovora među navijačima srpske reprezentacije, a i šire.

Pjejmejker "orlova" obnovio je problem sa stopalom u subotu, na početku utakmice protiv Litvanije, a dan kasnije potvrđeno je da će uskoro početi terapije, tokom kojih će detaljno biti praćeno njegovo stanje.

Dok je reprezentacija igrala drugi kontrolni meč protiv Litvanije, u Kaunasu, Teodosić je boravio u Bolonji, gde je u prisustvu ljudi iz svog kluba bio na pregledima stopala.

Tim povodom, Virtus je u ponedeljak objavio saopštenje i potvrdio da je Teo bio na pregledima u "Isokinetik centru" u Bolonju, gde je dobio protokol terapije koju bi trebalo da preduzme u narednim danima.

Takođe, Teo je u društvu lekarskog osoblja svog kluba posetio doktora Rodolfa Rokija u Ređo Emiliji i takođe dobio savet.

"Igrač će se vratiti u Srbiju sutra (utorak) i biće pod nadzorom lekarskog tima reprezentacije, koji će doneti odluku o nastupu na Svetskom prvenstvu u Kini", navedeno je.

Podsetimo, reprezentacija će naredni kontrolni test za Mundobasket (31. avgust - 15. septembar) proći u Grčkoj, na Akropolis kupu u Atini od petka do nedelje.

Povezano

Sve vesti