mondo.rs

Razvod bivšeg fudbalera Partizana nakon 19 godina braka

Autor:

Par će tačku na bračnu zajednicu staviti u Švedskoj, gde sa svoje dvoje dece - sinom i ćerkom, žive poslednjih devet godina.

Razvod bivšeg fudbalera Partizana nakon 19 godina braka Foto: MONDO/V.Sukdolak

Bivši fudbaler Partizana Nenad Đorđević i njegova supruga Jelena razvode se posle devetnaest godina braka, prenosi "Kurir".

Njih dvoje će tačku na bračnu zajednicu staviti u Švedskoj, gde sa svoje dvoje dece - sinom i ćerkom, žive poslednjih devet godina.

Prema rečima izvora ovog lista bliskog nekadašnjem odbrambenom igraču crno-belih, oni su već podneli dokumente za razvod i parnica je u toku.

"Poslednjih godina Jelena i Nenad imaju ozbiljne probleme u braku, pa su rešili da je najbolje da više ne žive zajedno i da svako nastavi svojim putem. Podneli su papire za razvod i taj proces će uskoro biti okončan. Bilo je tu svega i svačega, ali zbog dece pokušavaju mirnim putem da se razvedu. Oboje nastavljaju svoj život u Švedskoj, a Jelena se iselila iz porodičnog doma", rekao je izvor.

Večiti rivali - drugovi! Deki, Đole, Sale, Pantela

Nenadova žena je potvrdila ova saznanja.

"Tačno je da se razvodim, ali ne bih ništa više od toga da komentarišem, i molim vas da me razumete", bilo je sve što je Jelena želela da kaže, dok sportista nije odgovarao na pozive.

Povezano

Sve vesti