MONDO/Tanjug

Nova avio-linija: Od novembra letovi iz Niša do Malte

Autor:

Irska niskotarifna avio-kompanija Rajaner zvanično je najavila uvođenje avio-linije iz Niša do Malte, koja će biti uspostavljena od novembra.

Nova avio-linija: Od novembra letovi iz Niša do Malte Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Letovi na ovoj relaciji realizovaće se dva puta nedeljno, u okviru Rajanerovog proširenog zimskog reda letenja 2019 u Nišu, navodi se u saopštenju kompanije dostavljenom Tanjugu.

Da bi proslavio uvođenje nove rute, Rajaner je pokrenuo kampanju prodaje avio-karata po ceni od 12,99 evra za putovanja do kraja novembra, ako putnici rezervišu polazak do subote (17. avgusta) na sajtu Rajanera.

Putnici iz Niša trenutno mogu da do marta 2020. godine rezervišu kartu za putovanja na pet ruta iz zimskog reda letenja Rajanera iz Niša - do aerodroma Berlin Šenefeld, Bratislave, Malte, Milana i Stokholma.

"Rajaner, kao vodeća evropska kompanija, sa zadovoljstvom nastavlja svoje širenje u centralnoj i istočnoj Evropi pokretanjem nove rute iz Niša do Malte dva puta nedeljno, koja počinje u novembru kao deo našeg proširenog zimskog reda letenja za 2019. godinu", izjavio je Dejvid O'Brajan iz Rajanera.

Povezano

Sve vesti