mondo.rs

Masivno curenje: iPhone 11 u bojama duge, nove kamere

Autor:

Vrlo pouzdan izvor “procureo“ je nove informacije o tzv. iPhone 11 modelima, za koje sad (mislimo) da znamo kako će izgledati i šta će imati.

Masivno curenje: iPhone 11 u bojama duge, nove kamere Foto: YouTube/screenshot/CashKaro

Jedan od izvora o iPhone budućim modelima, koji je dosad uvek bio u pravu, EverythingApplePro, otkrio je potpuno nove stvari o iPhone 11 seriji uređaja, ako se uopšte tako ona bude i zvala.

Novi iPhone u najjačoj verziji imaće Apple 13 Bionic čip sa najmanje 4 GB RAM memorije. Bazična verzija memorije za korisnike imaće 128 GB, a u ponudi će biti modeli sa 256 i 512 GB memorije. Model od jednog terabajta memorije čuva se, ipak za sledeću godinu i ove jeseni neće biti takvog modela.

Pročitajte i ovo: TAJNI Apple projekat: "Džinovski" SAVITLJIVI iPhone!

Povećanje rezolucije na novim modelima se ne očekuje za ekrane, ali će i dalje Liquid Retina (LCD) biti korišćen za makar jedan model, dok će ostali imati OLED ekrane. I za jedan i za drugi tip ekrana biće predstavljen niz noviteta i unapređenja, kao što to Apple učini svake godine s novom generacijom uređaja. I dalje će sva tri modela imati notch, ali će Face ID u novoj generaciji biti munjevito brz.

Pročitajte i ovo: MILION DOLARA onome ko hakuje Apple iPhone

Kamera će biti definitivno četvrtastog tipa sa tri senzora na premijum modelima, uključujući ultraširoku kameru. Spomenuta je i širina kadra od 120 stepeni, uz 4K video snimanje u do 30 fps. Što se kvaliteta tiče, izvor navodi da će kamera biti primetno bolja od konkurentskih, koje su trenutno u vrhu. Ostala unapređenja kamere tiču se stereo audio snimanja za video, zahvaljujući unapređenjima mikrofona na kućištu, kao i unapređen portretni mod, zahvaljujući sakupljanju podataka dobijenih od sve tri kamere istovremeno.

Kompanija Apple planira da napravi i mali retro momenata što se izgleda tiče, tako što će primeniti efekat preliva boje u duginim nijansama preko zadnjeg dela kućišta od stakla, posebno preko logotipa jabuke, koji je nekad i bio u duginim bojama. Ovaj izvor navodi da će promena biti slična izgledu Galaxy Note 10 kućišta, ali "ipak nežnija i prijatnija", šta god to značilo…

Kako vam se čine nabrojane promene?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: YouTube/CashKaro

Izvor: YouTube/CashKaro

Izvor: Digit

Izvor: Pricebaba.com

Povezano

Sve vesti