• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Urnebesna komedija "Udaj se muški" na Kalemegdanu

Izvor mondo.rs

U okviru ovogodišnjeg Filmstreet festivala, 26. avgusta sa početkom u 20:30 časova, na Letnjoj sceni iza Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu biće izvedena predstava "Udaj se muški". Ulaz je besplatan.

 Predstava "Udaj se muški" filmstreet Izvor: MONDO/Predrag Vujić

U ponedeljak, 26. avgusta, na Letnjoj sceni iza Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu sa početkom od 20.30 časova, besplatno i pod otvorenim nebom biće izvedena predstava "Udaj se muški" koja će do suza nasmejati publiku Filmstreet-a.

Ova urnebesna komedija prati živote tri prijatelja u situaciji kada je jedan od njih doveden pred svršen čin da se oženi i odseli iz zemlje, a tenzija koja tada nastaje navešće glavne likove da donesu presudne životne odluke.

Predstava "Udaj se muški" je smešna, ali ujedno i gorka priča o našim ljudima i mentalitetu, rađena prema tekstu mlade dramaturškinje Dunje Petrović, a režiju potpisuje rediteljka Marija Barna Lipkovski.

Uloge tumače Snežana Savić, Ratko Tankosić, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur, Aleksandar Jovanović i Miloš Đorđević koji je za ulogu u ovoj predstavi dobio najviše priznanje "Ćuran" kao i nagradu "Ljubinka Bobić" za najbolju ulogu u komedijama u prethodne dve godine.

"Udaj se muški" se protekle tri godine igra na sceni Akademije 28, a pored učešća na Danima komedije u Jagodini, Festivalu komedije u Bijeljini i BELEF-a, gostovala je i u drugim gradovima u zemlji i regionu.


Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE