Vukić konačno potpisao za Partizan

Zvonimir Vukić se, konačno, vratio u Partizan! Posle nedelja pregovora Portsmuta, Šahtjora i Partizana, Vukić je u ponedeljak potpisao ugovor sa Partizanom.

24
A- A A+
Zvonimir Vukić se, konačno, vratio u Partizan! Posle nedelja pregovora Portsmuta, Šahtjora i Partizana, Vukić je u ponedeljak potpisao ugovor sa Partizanom.

Na sajtu Fudbalskog kluba Partizan u ponedeljak po podne je objavljeno da je Vukić potpisao i da će odmah otići u Dubaji gde je ekipa na pripremama.

Posle Danka Lazovića, Partizan je doveo još jedno veliko pojačanje za prolećni deo sezone. Vukić je potpisao šetomesečni ugovor.

"Konačno sam došao. Drago mi je što se sve završilo i što sada mogu da se posvetim fudbalu. Znam da se mnogo očekuje od mene. Preostaje mi da se vratim u formu i pomognem ekipi da odbrani titulu prvaka Srbije i Crne Gore", rekao je Vukić po potpisivanju ugovora.

"Čuo sam od svih igrača da je Jirgen Reber odličan trener. Verujem da će mi trebati 10 do 15 dana da se vratim u formu i da ću onda zaigrati kako se od mene očekuje", dodao je Vukić.

U igri oko transfera Vukića učestvovalo je nekoliko klubova, a Monako je bio spreman da Portsmutu plati i punu cenu za reprezentativca SCG.

Vukić je, medjutim, rekao da ga je od kada je čuo da su crno-bel" zainteresovani za transfer zanimao samo Partizan.

Partizan je trenutno drugi na tabeli prvenstva SCG sa tri boda zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom, a Vukić je jedan od retkih igrača u sadašnjoj generaciji Partizana koji je imao pozitivan bilans u duelima sa "večitim rivalom".

"Derbi je ključna utakmica u pohodu Partizana ka tituli i pobedom u tom meču stigli bismo do prednosti u borbi za prvo mesto na tabeli", rekao je Vukić novinarima.

(Beta/MONDO)

Povezano

Sve vesti