• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nagrada "Žanka Stokić" Djurdjiji Cvetić

Glumica Djurdija Cvetić dobitnica je nagrade "Žanka Stokić", koju tradicionalno dodeljuju Narodno pozorište i Kompanija "Večernje novosti" iz Beograda.

Glumica Djurdija Cvetić dobitnica je nagrade "Žanka Stokić", koju tradicionalno dodeljuju Narodno pozorište i Kompanija "Večernje novosti" iz Beograda.

Nagrada "Žanka Stokić" dodeljuje se glumcu za celokupno stvaralaštvo u punoj umetničkoj zrelosti, a sastoji se od novčanog dela koji poklanjaju "Večernje novosti", stauete koju daruje Skupština opštine Požarevac i plakete Narodnog pozorišta, saopšteno je iz "Večernjih novosti".

Cvetićevoj je ovo prestižno priznanje dodeljeno jednoglasnom odlukom žirija, čiji je počasni i doživotni predsednik inicijator nagrade glumica Mira Stupica, a ostali članovi: književnici Ljubomir Simović i Vida Ognjenović, upravnik Narodnog pozorišta Dejan Savić i direktor i glavni urednik "Večernjih novosti" Manojlo Vukotić.

Djurdjija Cvetić četvrti je dobitnik ovog priznanja, a pre nje nagradu "Žanka Stokić" dobile su: Svetlana Bojković, Milena Dravić i Radmila Živković.

Priznanje će Cvetićevoj biti uručeno krajem februara na svečanosti u Narodnom pozorištu, dodaje se u saopštenju.

(Beta)


Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hgft

Ona ce biti lepa i kao baka, neizoperisana. Kao Dzudi Denc. Koliko cenim te zene sto nemaju taj pubertetski kompleks, to su jake licnosti i znaju ko su i sta su, ne plase se starosti, jer mladost nije bila jedina stvar koju su imale da ponude i svesne su svojih drugih kvaliteta. Treba ih nagraditi da se malo i drugi edukuju kroz njihov primer. Kapa dole.

JJ

Videh broj minusa na moj komentar, pa moram da prokomonetarisem.:) Ne znam kako vi merite doteransost, ali Monika je nasminkana i ima frizuru i to je dovoljno da istakne lepotu ne samo ona nego i druge zene.

gaga

stvarno lepa zena ,bez silikona bez mane je

SERIJE