Palm Pre - novi ubica iPhone-a?

Od 6. juna u prodaji će se naći Palm Pre telefon koji je od svog prvog predstavljanja pobrao odlične kritike, a odlikuje se odličnim hardverom i softverom.

0
A- A A+

Palm Pre - novi ubica iPhone-a?

Ako vam je dosadio iPhone, njegova funkcionalnost i dizajn koji se nisu menjali poslednje dve godine, obradovaće vas informacija da će se od 6. juna u prodaji naći Palm Pre "pametni telefon".

Uređaj koji je pobrao sjajne kritike početkom godine, kada je premijerno predstavljen, donosi neke zaista revolucionarne novine - posebno kada je u pitanju softever.

To se prvenstveno odnosi na taktilnu funkciju koja omogućuje prelazak sa jedne na drugu aplikaciju bez zatvaranja prethodne. Nešto što je do sada bilo moguće samo na kompjuterima.

Za ovu sjajnu funkciju snimljena je i prva reklama pod nazivom "Flow", u čiji rad je bilo uključeno 1.000 kung fu eksperata koji su tečnom koreografijom ilustrovali konektivnost i funkcionalnost Palm Pre uređaja.Ono što se od ranije zna - Palm Pre poseduje "touchscreen" ekran veličine 3,1 inč, QWERTY tastaturu, kameru od tri megapiksela, podršku za WiFi b/g, Bluetooth 2.1+EDR, multifunkcionalni procesor i još gomilu sitnih opcija koje će se svideti potencijalnim korisnicima.

Palm Pre prodavaće se po ceni od 199 američkih dolara, a komercijalizovače ga operater Sprint.

(MONDO, Bratislav Jovanović)

Povezano

Sve vesti