FARMA: Viktorija napušta šou?

Rokerka razmišlja o napuštanju Farme.

0
A- A A+

Rokerka razmišlja o napuštanju Farme.

Samo dan nakon što je Bebi Dol postala Gazdarica imanja stvari su se promenile...na gore. Većina farmera nezadovoljna je njenim upravljanjem gazdinstvom - od toga šta i kako treba oprati, oribati, zakucati, pa do toga da Đura mora da doručkuje iako nikada u životu nije doručkovao, seljaci misle da je Bebica malo naporna.

Ipak, neke njene mere, priznaju svi, uspevaju. Maja je od neradnika postala vrednica, ali Sandra se izgleda neće uklopiti u njen sistem tako lako. Upravo mlada misica, buduća mlada, jedan je od razloga zbog kojeg Viktorija više ne može da izdrži da ostane na imanju.

Od prvog dana šou programa Viktorija je bila najvrednija, najgrlatija, najkonfliktija ličnost na Farmi. A, i kuvala je "raznorazne čajeve" od kojih je mnogima bilo loše...Njen jedini problem svoh ovih mesec dana bila je Maja Nikolić. Više ne.

Nakon što je Bebi Dol skrenula pažnju Sandri da se malo odvoji od Topalka, jer "žene pričaju", i da krene nešto da radi, misica iz Požarevca se pobunila. Počela je da čisti spavaću sobu, a Topalko joj je pomagao. U jednom trenutku Bebi je ušla u sobu i rekla "da li ste toliki debili da morate oboje da radite to", misleći verovatno da bi bilo pametnije "raspodeliti snage" na nešto pametnije. Kasnije je u priču ušla i Viktorija koja je pokušala da uđe u sobu, ali ih je zatekla kako ponovo leže u krevetu i ne rade ništa.

"Ne mogu više. Ceo dan je preležala i rekla da neće ništa da radi do petka", rekla je Viki na šta su joj Cakana i Big Mama rekle da im je neprijatno preko dana da odu i prilegnu kada su umorne jer su njih dvoje non stop tamo. "Topalko je odlepio za malom. Pazi ti, on nju brani i dere se na mene što sam joj rekla šta da radi, a onda još ona njega kao hvata za ruke da se ne svađa sa mnom...".

"Ja mogu da ostanem i radim da mi prođe vreme, ali mentalno ne mogu više da izdržim. Mogla sam da izađem i ranije, ali sad već osećam da nema šanse", zaplakala je umalo Viktorija dok je objašnjavala Bebi Dol uveče u kuhinji zašto je "takva kakva jeste".

Ukoliko odluči da joj je dosta torture od Maje i Sandre i izađe, Viktorija će biti treća farmerka koja je "preskočila tarabu". Ukoliko reši da ostane, "pevačice koje se dernjaju i od kojih ne može ni da zapeva kad joj se peva", će morati da se pripaze njenog ručka.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.