Krstajić kapiten, Ilić zamenik (VIDEO)

Trener Partizana Goran Stevanović je prelomio - kapiten tima u nastavku sezone biće Mladen Krstajić, dok će mu zamenik biti novi-stari fudbaler, Saša Ilić.

5
A- A A+

"Krstajić je kapiten, Sale je zamenik...", poručio je Stevanović iz Antalije, gde se njegov tim po izmenjenim metodama rada priprema za nastavak sezone, ujedno i nastavak jurnjave sa Crvenom zvezdom.

U prethodnom delu sezone, kapiten je bio Nenad Đorđević, a prvobitno mu je zamenik bio Almami Moreira, koji je kasnije sklonjen, pa je u zamenika promovisan Krstajić. Ove zime, klub je odlučio da raskine ugovor sa kapitenom Đorđevićem, koji je proglašen za višak.Stevanović se osvrnuo na dolazak Saše Ilića, koji je otprilike u to vreme bio zvanično predstavljen u Humskoj. Ukoliko završi sve neophodnosti, Ilić bi u subotu ujutru trebalo da otputuje u Tursku i priključi se ekipi.

"Saša (Ilić) se u svakoj konstrukciji uklapao u moju viziju, tako da smo srećni i zadovoljni zbog onoga što će Sale značiti i na terenu i u svlačionici... On je specifičan igrač i Saleta trener mora da hoće, a ako ga nema u viziji, onda bolje da ga ne uzima. Njemu i trener i ekipa moraju da se prilagode, a ja ga jako cenim i dobro ga poznajem", rekao je Stevanović, kojeg je u Antaliji dočekala prava provala oblaka.

Da li će biti još pojačanja?

"Da prvo pustimo ekipu da odigra jednu ili dve utakmice, jer prelazni rok traje do 8. februara...", prokomentarisao je "Plavi".

Prvi meč Partizan igra u subotu od 14 časova, protiv rumunskog Brašova.O Moreirinom odlasku u "jedan tim iz Dubaija"...

"Ima ponudu na stolu, na njemu je da odluči... Ako ostane ovde, računam na njega naravno. Znate i sami da Partizan živi od toga (prodaje igrača). Nema ničega između redova, Mo ima ponudu i na njemu je da odluči, pa ćemo da vidimo..."

Da li konstatne priče oko odlaska Moreire i Dijare remete tu dvojicu fudbalera?

"Oni su veliki profesionalci i to ne utiče na njih. Ali, znate i sami kakve finansijske poteškoće imamo, to nije nikakva tajna. Teško se igrači prodaju i teška je finansijska situacija. Nema ko ne bi voleo da ima Dijaru i Moreiru u ekipi..."

(MONDO)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.