VOJVODINA: Mrđa do 2011, stigao Bilbija

Dragan Mrđa produžio je vernost "lalama" za dodatnih šest meseci, tako da u junskom prelaznom roku neće moći da ode bez obeštećenja. Banjalučaninu Nemanji Bilbiji dres sa brojem 21.

4
A- A A+

Najstariji srpski superligaš, novosadska Vojvodina, uradila je veliki posao u zimskom prelaznom roku.

Iz banjalučkog Borca doveden je talentovani Nemanja Bilbija, a možda još veće pojačanje predstavlja ostanak Dragana Mrđe u klubu.

Ugovor sa crveno-belima, koji je trebalo da istekne predstojećeg leta, on je u petak produžio za šest meseci, čime se obavezao na ostanak u Novom Sadu do januara 2011.

Ako se tome doda dolazak izuzetno perspektivnog Sadika Adamsa, napadača iz Gane, kao i ostanak Dušana Tadića, jasno je da ekipa Branka Sose Babića ima potencijal za ulivanje straha u kosti protivničkim odbranama.

Očekuje se i dolazak reprezentativca Makedonije, štopera Danijela Mojsova, a saradnju sa Vojvodinom produžili su još defanzivci Darko Lovrić i Stefan Zogović.

Što se tiče spiska putnika za pripreme u Antaliji, iznenađenja nema. Tačnije, najkrupnija stvar je to što je Babić odlučio da Rumun Alin Stojka ne ide sa ekipom. To je bilo, manje-više očekivano, s obzirom na to da nije opravdao poverenje uprave.

Gruzijski napadač Miša Hucišvili, koji je u četvrtak proslavio 31. rođendan, takođe neće ići u Antaliju zbog zdravstvenih problema.

(MONDO, foto: fkvojvodina.com)

Povezano

Sve vesti