Milica Majstorović u bolnici zbog lekova

Beogradski dnevni listovi preneli vest da je nekadašnja učesnica Operacije trijumf završila u bolnici nakon što je navodno pokušala da se otruje tabletama za smirenje.

7
A- A A+

Finalistkinja rijaliti šou programa Operacija trijumf Milica Majstorović primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac nakon što je navodno popila preveliku dozu lekova za smirenje.

Beogradski dnevni listovi preneli su vest da je nekadašnja učesnica rijalitija Operacija trijumf u noći između četvrtka i petka popila preveliku dozu lekova za spavanje, nakon čega je primljena u Urgentni centar gde joj je urađena "standardna, blaga detoksikacija".

Iako je sama pevačica demantovala vest, list "Alo" od neimenovanog izvora iz kragujevačkog Urgentnog centra saznaje čak i ime doktorke koja ju je primila.

"Milica Majstorović je u Urgentni centar primljena i urađena joj je standardna detoksikacija. Primila ju je toksikolog Vesna Marjanović, koja je reagovala na vreme i sprečila teže posledice, oseća se dobro i biće puštena već u toku dana", rekao je za list izvor iz kliničkog centra u Kragujevcu.

"Ja sam dobro, ali nisam bila u Urgentnom. Nemojte više da mi postavljate ovakva pitanja i da me zovete zbog ovoga. Odakle vam ta informacija? Stvarno nema smisla", kratko je odgovorila pevačica novinarima koji su pokušali da potvrde informaciju.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.