Nemanja Cvetković ponovo trenira

"Poštujem svaku reč lekara i oprezan sam. Ipak, osećam se dobro i nema razloga da stagniram dalje, jer moram da dostignem drugove što pre. Fudbal je moj život", poručio je Zvezdin univerzalac, koji je polomio nogu 14. novembra prošle godine.

2
A- A A+

Prvi put od kada mu je 14. novembra prošle godine, u 90. minutu prijateljske utakmice sa Sionom u Švajcarskoj polomljena noga, fudbaler Crvene zvezde Nemanja Cvetković odradio je trening sa ostalim prvotimcima.

U prvi mah, posle loma fibule, Cvetkoviću je pretila šestomesečna pauza, ali je on počeo sa laganim treninzima znatno ranije. "Trčkarao" je još dok je ekipa bila u Antaliji na pripremama.

"Poštujem svaku reč lekara i oprezan sam. Ipak, osećam se dobro i nema razloga da stagniram dalje, jer moram da dostignem drugove što pre. Fudbal je moj život", poručio je Cvetković (30), koji je prošlog leta bio na dvonedeljnoj probi u Crvenoj zvezdi i na kraju uspeo da se izbori za ugovor.

Cvetković je dugo nosio gips i hodao uz pomoć štaka, potom je počeo sa terapijama, a sada žuri da završi sa "uvođenjem u treninge", kako bi što pre bio konkurentan za mesto u timu.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti