SMEDEREVO: Bilo je na TV-u, sve ste videli

"Drago mi je što je utakmica bila prenošena na televiziji gde ništa ne može da se sakrije", rekao je trener Smedereva Blagoje Paunović posle poraza od Crvene zvezde (2:1).

48
A- A A+

Sa mnogo gorčine fudbaleri Smedereva napustili su teren stadiona Crvene zvezde posle prvenstvenog poraza od 2:1.

Oni smatraju da su poraženi nazasluženo i da je ih je sudija oštetio u više navrata.

Pre svega, kada je u 30. minutu dosudio penal nad Kaduom, posle starta Slavka Lukića, iako je bilo očigledno da je Brazilac pre toga primio loptu rukom.

Potom, u drugom poluvremenu, pri rezultatu 1:1, Nenad Mladenović istčao je pred golmana crveno-belih Sašu Stamenkovića i umalo "poginuo" u sudaru sa njim. Stamenkovićeva noga proletela je nekoliko centimetara pored Mladenovićeve glave, potom su se njih dvojice žestoko sudarila, a lopta se odbila u aut.

Sudija Majo Vujović odlučio je da dosudi aut za Smederevce...

"Drago mi je što je utakmica bila prenošena na televiziji gde ništa ne može da se sakrije. Svi su mogli da vide fudbalski uspon Smedereva. Mi nemamo čega da se stidimo", istakao je vidno iznervirani trener Smedereva Blagoje Paunović, dok njegov kolega sa klupe Crvene zvezde, Ratko Dostanić nije želeo da komentariše suđenje.

"Strašno je ovo što se radi. Kuda nam ide fudbal? Dobro, ići ćemo u Južnu Afriku (na Svetsko prvenstvo) i šta onda? Šta će biti za pet godina", zapitao se Paunović, koji nije želeo precizno da kaže da li misli na suđenje i celu fudbalsku organizaciju u Srbiji, već je samo rekao da ne govori o Zvezdi.Paunović je Smederevo preuzeo prošle godine, posle dugo godina rada u mlađim kategorijama Partizana, kluba u kojem se proslavio kao igrač (1965-1975), za koji je zabeležio više od 300 nastupa, a potom postao i reprezentativac Jugoslavije, čak 39. puta.

Paunović je rođen 7. juna 1947. godine.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti