VATERPOLO: "Hvala, Vanja"

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Velibor Sovrović javno se zahvalio Vanji Udovičiću što je ostao veran reprezentaciji svoje zemlje.

31
A- A A+

Kapitena srpske vaterpolo reprezentacije Vanju Udovičića doveli su u nezgodan položaj - ili igraj za Italiju ili nema ništa od ugovora sa Pro Rekom.

Ok, odgovorio im je Vanja. Ima i drugih klubova. Srbija je jedna.

Gest vredan pohvale. U Vaterpolo savezu Srbije znaju da ga cene .

"Vaterpolo savez Srbije je ponosan na kapitena srpske vaterpolo reprezentacije Vanju Udovičića koji je bez razmišljanja ostao veran svojoj zemlji Srbiji, Savezu, svojim saigračima i navijačima i odbio da igra za reprezentaciju Italije!", navodi se u izjavi predsednika Saveza Velibora Sovrovića.

On je istakao da je ponosan što je na čelu Saveza čiji se kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije ponaša onako kako se upravo poneo Vanja Udovičić.

"Lider u bazenu pokazao se kao i lider u vaterpolo svetu i vaterpolo savezu i pokazao da ima i nešto svetije od novca. To je potez koji će dati dodatnu snagu i motivaciju za buduće akcije i takmičenja vaterpolo reprezentacije Srbije, ali i mnogim momcima pokazati kako se brane boje svoje zemlje. Još jednom: Hvala Vanja", naglasio je Sovrović.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti