SL: Krunić napustio Čukarički

Čukarički ostao bez trenera dva dana pred početak nove sezone.

3
A- A A+

I to se dešava u srpskom fudbalu. Simo Krunić napustio je klupu Čukaričkog samo dva dana pre početka nove sezone!

Dosadašnji trener superligaša sa Banovog Brda odlučio se da napusti "brđane" zbog teške finansijske situacije u kojoj su se belo-crni našli, ali i odliva velikog broja igrača.

"Ne mogu više da radim u Čukaričkom", rekao je Krunić, a zatim i odbjasnio svoju odluku da napusti ekipu koju je prošle sezone uspeo da sačuva u "društvu najboljih".

"Moje ambicije se ne poklapaju sa čelnicima kluba. Odlazim u Bosnu kod roditelja, da se odmorim i na miru razmislim šta dalje da činim", dodao je Krunić.

Odluka trenera da napusti posao pred sam početak sezone zatekla je sve u klubu. Legendarni fudbaler Čukaričkog, sada sekretera stručnog štaba Momir Mileta kaže:

"Zatečeni smo ovim gestom Krunića. Moraćemo brzo da reagujemo i pronađemo njegovog naslednika."

Jedan od kandidata da preuzme klubu Čukaričkog prema pisanju "Sporta" je dosadašnji pomoćnik Aleksandar Jović, koji bi u decembru trebalo da dobije profi licencu, a pošto je odslušao više od dve trećine predavanja ima pravo da vodi ekipu.

Čukarički u prvom kolu gostuje na Banjici.

Zanimljivo da Superliga još nije počela, a već dva kluba su ostala bez trenera. Prvo su se razišli Crvena zvezda i Ratko Dostanić, a potom Simo Krunić i Čukarički. Ko zna šta će sve biti kada počne takmičenje...

(MONDO - foto: MN Press)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.