Kleo: Da, ako bi me Antić pozvao...

Kleo u reprezentaciji Srbije? Na ovu temu, pre svih navijači Partizana, često pričaju poslednjih meseci.

71
A- A A+

Oni ne bi imali ništa da protiv da u dresu Srbije vide svog ljubimca, brazilskog napadača Gabrijela Kordovu Klea.

S druge strane, pristalice Crvene zvezde ne slažu se baš sa ovom idejom, a šta o svemu misli Kleo?

"Da, naravno!", odgovorio je poslednji u maloj grupi igrača koji su prelazili iz redova Crvene zvezde u Partizan i obratno na pitanje: "Da li bi igrao za Srbiju?"

U intervjuu za "Sport", Kleo dodaje:

"Samo, ne odlučujem ja po tom pitanju. Morao bih prvo da razgovaram sa selektorom Srbije Radomirom Antićem, ako bi me on poželeo u timu", ogradio se Kleo, svestan da takva praksa u srpskom fudbalu do sada nije postojala, ali da postoji u mnogim drugim zemljama.

Uostalom, njegov zemljak Deko bio je oslonac igre reprezentacije Portugala dugi niz godina, a reprezentacija Hrvatske u velikoj meri zavisi od forme Eduarda Da Silve. Nije daleko dan ni kada će još jedan Brazilac Amauri zaigrati za četvorostruke prvake sveta, Italijane.

Ali, ovo je ipak Srbija.

"Ne bih da pričam na tu temu, jer me niko nije zvao da igram za Srbiju", bilo je poslednje što je Kleo rekao na ovu temu.

Kleo je potom dodao da su, po njegovom mišljenju, najbolji fudbaleri u Srbiji Mario Đurovski iz Vojvodine i Alveš iz Borca, kao i da veruje da će se - kada bude otišao - jednog dana vratiti u Partizan.

"I ljudi iz kluba i ja znamo da će doći trenutak kada ćemo se rastati, jer obe strane mogu finansijski dobro da prođu. Lično, ne bih imao ništa protiv da još dugo ostanem u Partizanu, a ako odem, voleo bih da se vratim jednog dana. Nikad se ne zna", sa osmehom je govorio Kleo, koji je zamoljen da uporedi "Grobare" i "Delije" rekao:

"Oba kluba imaju velike navijačke grupe, ali 'Grobari' su bolji. Imamo sjajnu podršku. Uostalom, videli ste kako su nas bodrili protiv Anderlehta, posebno u trenucima kada su Belgijanci poveli. Uvek su tu", kaže Kleo.

(MONDO, foto: MN Press)

Povezano

Sve vesti