Stojković: Partizanov do kraja života

Golman Partizana rekao novinarima da svojim postupcima posle utakmice nikoga nije provocirao.

196
A- A A+

Pesnica visoko podignuta u vis ka severnoj tribini, a zatim majica na kojoj piše: "Oprostite mi moju ružnu prošlost", uperana ka južnoj - tako je Vladimir Stojković proslavio prvu pobedu u večitom derbiju u dresu Partizana.

Zamoljen da prokomentariše potez pesnicom, rekao je: "Hteo sam da pokažem da ništa ne može da me uništi. Izdržao sam sve što se dešavalo".

O poruci Grobarima je dodao: "Sve što je bilo treba da se zaboravi. Od 30. avgusta, kada sam potpisao ugovor, pa ubuduće i do kraja života ja sam Partizanov".

Na konstataciju novinara da je tim potezima dizao tenziju, koje je pred derbi bilo i previše, Stojković je poručio: "To je tvoje mišljenje, ja nikoga nisam provocirao, samo sam pokazao šta mislim".Stojković je izviždan sa većeg dela tribina kada je pre utakmice sam izašao na zagrevanje.

"Nisam obraćao pažnju na to, važno je da su me moji navijači podržali."

Prethodnih dana u javnosti se pominjalo da Partizan želi da otkupi Stojkovićev ugovor od Sportinga.

"Moj stav je da bi to bilo na moje zadovoljstvo."

Reprezentativni golman je prvi put na Zvezdinom stadionu u klupskom dresu od kako je pre četiri godine napustio crveno-bele. Upitan kako se oseća odgovorio je: "Normalno. Došli smo da pobedimo i da se vratimo u trku za titulu".

(R. Jakšić - MONDO)

Povezano

Sve vesti