MONDO TV: Šta je poželjno u spavaćoj sobi

Reporteri MONDA su zajedno sa masterom feng-šuija Mimom Miković posetili Sajam nameštaja u Beogradu u potrazi za idealnim krevetom za parove i za decu.

2
A- A A+

Mima je dala savete kako da izaberete bračni krevet i time omogućite da u vašoj spavaćoj sobi procirkuliše dobra energija, naravno uz akcenat šta da izbegnete, ako je ikako moguće.

Ona naglašava da, prateći savete za uređenje prostora po feng-šuiju, u spavaćoj sobi nikako ne bi trebalo da budu ogledalo i bilo kakvi elektronski uređaji. Sveće su preporučljive.

Krevet bi trebalo da ima uzglavlje, ali da ono nema proreze ili šiljke. Takođe, ne preporučuje se metali krevet niti krevet sa sandukom.

Pogledajte detaljna objašnjenja.I prilikom izbora posteljine treba da obratite pažnju. Geometrijski oblici uništavaju ljubavnu energiju, ali i energiju snova. Oni koji spavaju u takvoj posteljini teško se odmaraju, ali lako razdražuju.

Dečiji motivi na posteljini deluju pogubno po seksualnu želju. Ovo je preporuka za same devojke, koje žele da se odmore i opuste.

Česta je pojava da se roditelji zbog uštede prostora odlučuju da u dečijoj sobi postave takozvani most gde se police nalaze u sastavu kreveta, a kada se postelja okrene postaje radni sto.

Iako je praktično, master feng šuija Mima Miković kaže da je u tom slučaju izmešana energija i uništeno bioenergetskog polje. Polica iznad glave može da dovede go migrene, probleme sa vratom i rasuđivanjem. Otežano je kreiranje novih ideja i dolaženja do ciljeva, a nema razvoja duha i ličnosti.

Nakon ovih predočavanja sigurno ćete više povesti računa kakve komade nameštaja unosite u svoju spavaću sobu.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti